Deprecated: تابع WP_Dependencies->add_data() از نگارش 6.9.0 از رده خارج شده! دیدگاه‌های شرطی IE توسط همه مرورگرهای پشتیبانی شده نادیده گرفته می‌شوند. in /home/kafehnew/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131
مهمترین فاکتور در مدیریت اچ اس ای ایجاد و القای فرهنگ ایمنی و ارائه راهکار برای خطرات پیش رو است (+فیلم) - کافه نیوز
کافه نیوز
  • خانه
  • حقوقی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • ورزشی
  • سلامت و زیبایی
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • خانه
  • حقوقی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • ورزشی
  • سلامت و زیبایی
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
کافه نیوز
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج

مهمترین فاکتور در مدیریت اچ اس ای ایجاد و القای فرهنگ ایمنی و ارائه راهکار برای خطرات پیش رو است (+فیلم)

۹ بهمن ۱۴۰۲
در اقتصادی

مدیر HSE پالایشگاه نفت بندرعباس با بان اینکه مهم‌ترین فاکتور برای ما ایجاد و القای فرهنگ ایمنی به نفرات است، گفت: برای ما مهم این است که خطرات را شناسایی و برای آن راهکار بدهیم.

به گزارش ستاره نیوز به نقل از پول نیوز، محمود نمازی مدیر HSE پالایشگاه نفت بندرعباس در گفتگو با پول نیوز، گفت: ما در بحث بهداشت شرکت اگر فقط بحث تعمیرات اساسی باشد در بدو ورود نفراتی که جذب مجموعه می‌شوند برای اینکه از صحت و سلامتی آنها با خبر باشیم و مطلع باشیم که در حین کار موردی برای کسی پیش نیاید توسط پزشکانی که در شرکت حضور دارند تحت معاینات پزشکی قرار می‌گیرند، اگر نفرات مشکل خاصی نداشته باشند ادامه فرایند جذبشان صورت می‌گیرد.

مدیر HSE پالایشگاه نفت بندرعباس افزود: حدوداً ۳۱۰۰ نفر نیروی جذبی داریم که از خارج برنامه به ما اضافه شدند تا به ما در تعمیرات اساسی کمک کنند. در کل ۵۱۰۰ نفر درگیر تعمیرات اساسی هستند و مابقی نفرات از کارکنان جاری در پالایشگاه هستند.

نمازی در ادامه با بیان اینکه در سطح شرکت مهم‌ترین فاکتور برای ما ایجاد و القای فرهنگ ایمنی به نفرات است، گفت: ما در ابتدا باید فرهنگ ایمنی را در سازمان جاری کنیم، در کارهای تعمیراتی خطر وجود دارد؛ اما برای ما مهم این است که خطرات را شناسایی کنیم و برای آن راهکار بدهیم.

وی گفت: ما برای شروع کار افراد در تعمیرات اساسی دوره مقدماتی ایمنی در سطح شرکت را آموزش می‌دهیم و بعد از جذب به دلیل اینکه سطح کار وسیع است برای آشنایی بیشتر افراد با خطرات در دو نوبت صبح و شب قبل از شروع کار کلاس آموزش اچ اس ای را داریم. در تعمیرات اساسی فقط یک تخصص مورد استفاده نیست و تخصص های متعددی اعم از مکانیک، برق، جوشکاری و… و لازم است؛ ما نکات لازم را در فرایندهای تعمیراتی را به نفرات توصیه کنیم که این خطرات وجود دارد و راهکارهای ایمنی را معرفی کنیم تا کار بدون هیچ حادثه‌ای پیش برود.

مدیر HSE پالایشگاه نفت بندرعباس در خاتمه گفت: همین که نفرات در کلاس اچ اس ای شرکت می‌کنند که بتوانیم به آنها بگوییم ایمنی سرلوحه هر کاری است یک اطمینان خاطری برای آنها ایجاد می‌کنیم که بتوانند کار خود را به نحو احسن انجام بدهند. در جلسات این موضوع عنوان می‌شود کار سختی دارد؛ ولی همین کار باعث نشاط و شادابی افراد می‌شود.

برچسب: پالایشگاه نفت بندرعباسشرکت پالایش نفت بندرعباسمحمود نمازیمدیر HSE پالایشگاه نفت بندرعباسنفت

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − چهارده =

آخرین اخبار

چگونه می‌توان به بهبود تجربه گردشگران کمک کرد؟

۲۱ آبان ۱۴۰۴

برگزاری جشنواره زیتون با درخت آرزوها

۱۹ آبان ۱۴۰۴

نقش دولت در حمایت از سرمایه‌گذاران داخلی

۱۸ آبان ۱۴۰۴

پیام تسلیت دکترکجوری به دکتر حسین چناری

۱۰ آبان ۱۴۰۴
کافه نیوز

"درخشش اخبار معتبر"
ستاره‌نیوز با 8 سال سابقه درخشان، اخبار را با دقت یک ستاره‌شناس حرفه‌ای رصد می‌کند.
ما هر شب با تحلیل ستاره‌های خبری روز، شما را از تحولات آگاه می‌سازیم.

آخرین ها

چگونه می‌توان به بهبود تجربه گردشگران کمک کرد؟

۲۱ آبان ۱۴۰۴

برگزاری جشنواره زیتون با درخت آرزوها

۱۹ آبان ۱۴۰۴

با ما در ارتباط باشید:

واتساپ ۰۹۳۶۴۲۱۸۸۷۷
  • تبلیغات

تمامی حقوق این وب سایت محفوظ می باشد. استفاده از مطالب سایت بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • حقوقی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • ورزشی
  • سلامت و زیبایی
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری

تمامی حقوق این وب سایت محفوظ می باشد. استفاده از مطالب سایت بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.