غذا و دارو
هرکدام از خوراکی های برای قسمتی از بدن مورد استفاده قرار می گیرد. در ابتدا و در روزهای اول مصرف، از کم شروع نموده، به تدریج مقدار مورد مصرف را افزایش دهید. لطفا با ما همراه باشید.
حوزه سلامت در هفته رو به پایان، در جهان، شاهد اخبار و رویدادهای متعدد و مختلفی بود که به مرور گزیده ای از مهم ترین آنها می پردازیم.
مطالعات نشان می دهد گنجاندن بلوبری در رژیم غذایی می تواند موجب کاهش چشمگیر ریسک ابتلا به بیماری های قلبی-عروقی شود.
شکر نقش مهمی در بدن انسان بازی میکند؛ یک منبع انرژی فوری مخصوصا برای مغز است و از بدن شما با مقدار مناسبش در جریان خون مراقبت میکند؛ اما اگر از مقدار مورد نیازش بیشتر مصرف شود برای بدن مشکلاتی ایجاد میکند...
رئیس گروه تعرفه و استاندارد خدمت فرآورده های سازمان غذا و دارو، از امکان تجویز ۳۰۰ قلم دارو بدون نسخه پزشک و توسط داروساز در داروخانه های کشور خبر داد.
اگر مردم استاندارد های استفاده از روغن پالم و انواع روغن های دیگر را در محصولات مختلف می دانستند این همه هیاهو به پا نمی شد.
عدم استفاده از خمیر ترش و استفاده از جوش شیرین در تهیه نان علاوه بر اینکه برای دستگاه گوارش کودک مناسب نیست جذب بسیاری از مواد معدنی بویژه آهن و روی را مختل میکند.
امروزه کمتر کسی به این نکات توجه می نمایند که آیا غذایی که می خوریم چقدر کالری دارد آیا غذای کم کالری بهتر است یاغذای که کالری بیشتری دارد در این مطلب یه بررسی کالری غذای فست فود با میوه ها و سبزیجات می پردازیم.