سعید راد با اشاره به اقدامات انجام شده برای عید قربان و روز عرفه اظهار کرد: پیشبینی ما این است که به مناسبت این روز 30 هزار رأس دام در 24 جایگاه ثابت و موقت عرضه بهداشتی دام عرضه شود.
وی با بیان اینکه در روزهای عرفه و عید قربان بیش از 1200 نفر به شهروندان تهرانی خدماترسانی میکنند، گفت: این افراد شامل 600 ذابح، بیش از 600 نفر از پرسنل سازمان مدیریت میادین و شهرداری مناطق، 166 دامپزشک و 24 ناظر شرعی و روحانی هستند که در 24 جایگاه عرضه بهداشتی دام مستقر میشوند.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و ترهبار ادامه داد: پرداخت غرامت به مشتریان نیز برای این روز پیشبینی شده است. چنانچه مشتریان دامی را تهیه کنند که به تشخیص دامپزشک بخشهایی از دام یا تمام لاشه دام غیرقابل مصرف باشد، آن بخش یا تمامی لاشه معدوم میشود و وجه آن به مشتری بازگردانده خواهد شد.
راد با اشاره به جایگاههای عرضه بهداشتی دام توضیح داد: برای روز عید قربان سه جایگاه ثابت در شهرک حکیمیه واقع در منطقه 4، بزرگراه امام رضا(ع) واقع در منطقه 15 و احمدآباد مستوفی واقع در منطقه 18 در نظر گرفته شده است علاوه بر این سه جایگاه ثابت، 21 منطقه دارای جایگاه موقت هستند.
وی با بیان اینکه در جایگاههای موقت علاوه بر جانمایی سازههای موقت، نسبت به تأمین برق و آب بهداشتی اقدام شده است، اظهارکرد: ایجاد شرایط بهداشتی برای دفع فاضلاب و جلوگیری مناطق از کشتار غیرمجاز دام در سطح منطقه از جمله این اقدامات است و در همین راستا شهرداریهای مناطق همکاری بسیار خوبی را با سازمان میادین میوه و ترهبار داشتهاند.
راد اضافه کرد: پیروز حناچی، شهردار تهران بر خدماترسانی حداکثری به شهروندان به مناسبت عید قربان و حفظ بهداشت شهر و سلامت شهروندان از طریق ارائه خدمات در این جایگاههای بهداشتی تاکید کرده است.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و ترهبار با بیان اینکه 24 جایگاه عرضه بهداشتی دام، سامانه بهداشتی گستردهای را تشکیل دادهاند، گفت: این سامانه بهداشتی در مساحت 700 کیلومترمربعی تهران و در پنج پهنه شمالی، جنوبی، مرکزی، شرقی و غربی جانمایی شده است و به 9 میلیون جمعیت تهرانی خدمترسانی میکند.