کوچینگ رستوران

11 خرداد 1403
(0 رای‌ها)

به گزارش کافه نیوز، برای راه اندازی یک رستوران خوب چه مواردی را باید رعایت کنیم؟ چند درصد از رستوران ها و کافی شاپ های کشور بر پایه اصول حرفه ای و صحیح در حال خدمات دهی به مردم هستند؟ ارائه خدمات با کیفیت بالاتر چه تأثیری بر درآمد زایی رستوران و کافی شاپ ما دارند؟ تفاوت رستوران های خوب و بد در چیست؟

https://shishdong.com/blog/investment/Resturant

حالا به چند سوال مهم توجه کنیم.

  • کدام منطقه می تواند شرایط بهتری را برای راه اندازی یک رستوران ایجاد کند؟
  • مکان مورد نظر چه شرایطی را باید داشته باشد؟
  • فرهنگ مردم ساکن در آن منطقه چه سبک غذایی را می پسندد؟
  • برای راه اندازی یک رستوران چه زیرساخت های مناسبی نیاز است؟
  • در منطقه مورد نظر قیمت مواد غذایی اهمیت بیشتری دارد یا کیفیت؟
  • چه تفاوتی بین دکور یک رستوران با دکور یک فست فود یا کافی شاپ باید وجود داشته باشد؟
  • از چه رنگ ها و نورپردازی باید استفاده کرد؟
  • سیستم تبلیغات در منطقه مورد نظر باید چگونه باشد؟
  • آیا منطقه مورد نظر به خدمات مبتنی بر اینترنت نیاز دارد یا خیر؟
  • چگونه بتوانیم بالاترین کیفیت را با پایین ترین قیمت به مردم ارائه دهیم؟

این موارد و خیلی از موارد دیگر نیاز است که برای رستوران خود و یا راه اندازی یک رستوران یا کافی شاپ از یک فرد یا مجموعه متخصص و باتجربه بهره مند شویم و در مسیر درست قدم برداریم.

پلتفرم شیش دنگ با نمایندگی ها متعدد در سراسر کشور می تواند بهترین خدمات را در این زمینه به شما ارائه دهد و برای راه اندازی یک مجموعه حرفه ای، متناسب با امکانات و سرمایه شما در کنار شما باشد. از طریق لینک زیر با ما تماس بگیرید و توانمندی ما را بسنجید.

www.shishdong.com

برای ارسال نظر وارد سایت شوید

 


تهران - میدان ولیعصر - خ کریم خان - خ عضدی - کوچه هور بخت - پلاک ۷ واحد ۷
تلفن : ۰۲۱۸۸۹۴۵۶۵۷

Top