امامي گفت: اين طرح که تا هفدهم خرداد ماه ادامه خواهد داشت به منظور تامين سلامت مصرف کننده اجرا مي شود .
وي با اشاره به اينکه 25 گروه بازرسي در اين طرح فعالانه مشارکت مي کنند، افزود: اين گروه ها در طول ماه مبارک رمضان با نظارت بر تمامي اماکن زير پوشش خود از قبيل مراکز عرضه و توزيع و بسته بندي فرآورده هاي خام دامي ، هتل ها ، رستوران ها ، سردخانه ها و کشتارگاه ها با متخلفان برخورد قانوني خواهند کرد .
سرپرست اداره نظارت بر بهداشت عمومي و مواد غذايي دامپزشکي استان با تاکيد بر اينکه شهروندان فرآورده هاي خام دامي خود را از مراکز فروش معتبر و مجاز خريداري کنند گفت محصولات بايد از برچسب مشخصات برخوردار باشند و در صورت مشاهده تخلف موارد به شماره 2512 اطلاع رساني شود تا با آنها برخورد شود.
امامي همچنين تاکيد کرد با تمامي فروشندگان دوره گردي که اقدام به فروش غير قانوني فرآورده هاي خام دامي کنند برخورد می شود.